Teambuilding

Versterking van de teamband en een onvergetelijke dag: zeil mee met de Flyer One.

Zeilen met de Flyer One
Zeilen met de Flyer One kent veel programma’s: van teambuilding tot de ontwikkeling van persoonlijk en gezamenlijk leiderschap. Daarnaast is het schip zeker ook geschikt voor het opbouwen en onderhouden van zakenrelaties en het houden van familie-, bedrijfs- en groepsuitjes. Graag begeleiden we je bij het bedenken en organiseren van een programma of evenement op maat.

Het legendarische zeilschip, de Flyer One, biedt een unieke en onvergetelijke locatie met concrete uitdagingen voor iedereen, op zee of op het binnenwater. Zeilen op een open water, is een gekende metafoor voor bedrijfsleiding in een onvoorspelbare economie en complexe maatschappij. De situatie is veranderend en iedereen is op elkaar aangewezen, taken worden verdeeld en waar nodig aangepast. Er moet vanop het zeiljacht worden gereageerd op de golven, het weer en de wind.

Daarnaast leent het schip zich uitstekend voor een heerlijke zeiltocht over de Nederlandse wateren, waar je samen met collega’s of zakenrelaties deze unieke ervaring beleeft. De Flyer One als locatie voor jouw unieke teamevenement is al een ware belevenis op zich.

Waarom de Flyer One?
Zeillegende Conny Van Rietschoten heeft in 1970 met ‘zijn’ Flyer de optimalisatie van het functioneren van een team nagestreefd. Hij stond aan de basis van de verandering van de individuele zeiler naar de teamzeiler op wedstrijdniveau. Een aanpak waarbij elke zeiler zijn vaste rol had aan boord, gebaseerd op zijn sterkste vaardigheden. Daarmee won hij de Whitbread Round the World Race (tegenwoordig de Volvo Oceanrace) van 1977/1978.

Bekijk de folder om te lezen wat het programma inhoudt. Benieuwd geworden naar de Flyer? Kijk ook op flyer-one.nl.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact op met ons. We werken graag een uniek programma op maat uit.