Detachering & Interim

Wij ondersteunen op maat en adviseren graag bij kennis- en/of capaciteitsvraagstukken. Wij werven, selecteren en rekruteren zodat professionals en bedrijven het verschil kunnen blijven maken.

Wij ondersteunen op maat en adviseren graag bij kennis- en/of capaciteitsvraagstukken. Wij werven, selecteren en rekruteren, zodat professionals en bedrijven het verschil kunnen blijven maken.

Werken via mis-sWerken via mis-s betekent kiezen voor een organisatie die actief bijdraagt aan het oplossen van uiteenlopende vraagstukken bij diverse opdrachtgevers. Waarbij wij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan. Om u als professional te versterken en verder te ontwikkelen, heeft u toegang tot onze kennis en (interne) coachmogelijkheden. We zorgen dat u optimaal richting kan geven aan uw eigen carrière. We dagen u uit om te leren en volop te groeien. 

Wij doen een aanbod op maat. Een aanbod dat meer is dan alleen het financiële aspect. Bij ons krijgt u een arbeidsvoorwaardelijk voorstel welke zoveel als mogelijk is afgestemd op uw rol, wensen én ambities. Wij werken met flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee u individuele keuzes in uw arbeidsvoorwaardenpakket maakt. Een belangrijk onderdeel hiervan is de mogelijkheid om tijd en geld in te ruilen voor bepaalde individuele voorkeuren (zoals vakantiedagen, persoonlijke ontwikkeling, auto van de zaak etc.).

Wilt u een opleiding volgen of doorgroeien naar een andere functie?
Wij willen u waarderen; wie u bent en wat u nodig heeft. We maken graag samen met u een persoonlijk plan.

Door de diversiteit aan opdrachtgevers en onze jarenlange ervaring, beschikken we over een groot scala aan uitdagende interim-opdrachten en een interessant netwerk aan mogelijke werkgevers. Als een opdracht eindigt, dan zijn wij graag uw vertrouwde partner die u een nieuwe opdracht biedt met ontwikkelingsmogelijkheden

Samenwerken met mis-s
Capaciteits- en/of kennisvraagstukken oplossen samen met mis-s betekent de juiste mensen op de juiste plek krijgen. Daarom baseren we ons op meer dan de openstaande vacature en zoeken wij ook naar de juiste match tussen kandidaat en omgeving; mensen én werkplek. Wij werven op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau.

Als partner op het gebied van executive search hebben wij een sterk netwerk van interim-managers en -professionals die bewezen succesvol zijn. Of het nu gaat om een vaste functie of interim-functie, wij vinden de gepaste collega die het verschil weet te maken. Bij mis-s werken professionals met visie en ambitie. Ons uitgebreide netwerk, de hedendaagse digitale mogelijkheden en onze jarenlange ervaring en enthousiasme zetten we graag in.

Vacatures
Vacatures voor de juiste mensen op de juiste plaats. Voor iedereen die het verschil wil maken. Vanuit ons uitgebreide netwerk bieden we dagelijks verschillende vacatures aan.
Ook voor u?