Team

Wij zijn Mis-s: ondernemende partners en ervaren professionals.

Wij zijn professionals met ziel voor mensen en organisaties. Ieder teamlid werkt op maat, vanuit de eigen expertise en persoonlijke kracht.

Wij ondersteunen bij uitdagingen rond ontwikkeling, kennis en verandering. Zo behalen wij effectivieve innovatie, groei en tastbare resultaten.

Maak kennis:

Bieke Van Gool Veranderkundige & Managing partner

Bieke Van Gool is executive coach, veranderkundige en managing partner van mis-s. Bieke heeft meer dan 18 jaar ervaring in change management en leiderschapsontwikkeling. Zij realiseert vooruitgang in organisaties en teams als managementadviseur en executive coach. Sinds 2009 doceert en coacht Bieke aan de Antwerp Management School / Universiteit van Antwerpen en behoort ze tot het Faculty Team in Leadership. 

Bieke is Master in de Rechten en behaalde diverse certificeringen in leiderschap (Nyenrode Business University), coaching, teamcoaching, bemiddeling, assessment technieken (Hudson, MBTI OPP, Management Drives, DISC Thomas International).

Klanten omschrijven haar als een inspirerend en authentiek klankbord. Ze waarderen haar energie en stijl als mensgericht, no-nonsense en analytisch scherp.

 

Herma Roelink Associate consultant

Herma Roelink is sinds 2009 een gecertificeerd Management Drives trainer en consultant. Na 10 jaar gewerkt te hebben voor Management Drives werkt zij nu als associate consultant voor Mis-s. Herma is zeer ervaren op het gebied van coaching en teambegeleiding, waarbij de methodiek van Management Drives de basis vormt. Het verder helpen of in balans brengen van mensen of teams is wat haar energie geeft en wat men tijdens sessies zal gaan merken. Tijdens zo'n sessie zal Herma het team op een energieke en leuke manier begeleiden om uiteindelijk met concrete inzichten daadwerkelijk aan de gang te gaan. Het begeleiden en motiveren van de medewerkers zal zij ook na de sessie blijven doen. Doordat zij ruim 10 jaar in Amerika heeft gewoond kan zij de begeleiding ook in het Engels verzorgen.

Herma heeft o.a. negen jaar als officier bij de Politie Amsterdam Amstelland gewerkt. Door de enorme diversiteit aan contacten heeft zij in die rol haar passie ontwikkelt voor mensen en hun gedrag.

In een wereld vol hectiek, kansen en mogelijkheden, en het cultureel bepaalde beeld dat men overal goed in moet zijn, ziet Herma mensen soms worstelen waarbij haar coachingstechnieken al snel licht in de tunnel bieden. 

Fransje Boers Associate consultant

Fransje creëert graag ruimte voor beweging en vooruitgang. Ze faciliteert trainingen en coacht ruim 10 jaar organisaties, teams en individuen op het vlak van cultuurverandering, teamontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap, bevlogenheid en vitaliteit. Ze heeft een achtergrond in communicatiemanagement en psychologie. Klanten omschrijven haar als enthousiast, betrokken, praktisch en direct.

Fransje is onder andere gecertificeerd partner van Management Drives.

Monique Verburg Associate consultant

Monique is een oprechte persoonlijkheid waarbij mensen zich snel vertrouwd voelen. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van coaching en changemanagement en werkt als associate consultant voor MIS-S naast haar functie als agile coach bij ING.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het werkveld van HRM en management development, waarbij de nadruk lag op talentmanagement en recruitment, heeft zij de stap naar het lijnmanagement gezet. Gedurende de jaren ‘met de voeten in de klei’ die volgden, heeft ze een sterke visie op faciliterend leiderschap ontwikkeld en toegepast. 

De expertise van Monique wordt onder meer ingezet bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke effectiviteit en bij leiderschapsvraagstukken waar motivatie van medewerkers cq managers even zoek is.

Zij is gespecialiseerd in relationeel coachen en weet daardoor complexe (on)bewuste processen op individu- en groepsniveau in korte tijd concreet te maken, om vervolgens samen met de coachee(s) tot praktische oplossingen te komen. De komst van het agile werken, heeft een nieuwe dimensie aan haar werk toegevoegd.

Monique is lid van de Utrechtse Meesters van de Universiteit Utrecht, gecertificeerd Scrummaster en tevens door Management Drives geaccrediteerd.

Haar purpose is: “I help people sail their own waves so that they can feel free and proud”.

Monique Groffen Associate consultant

Monique is psycholoog en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van coaching en changemanagement. Ze werkt als associate consultant voor mis-s naast haar artiestenbestaan als zandtekenaar. Klanten omschrijven haar als een warme en creatieve persoonlijkheid waarbij medewerkers zich snel op hun gemak voelen.

Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest in het werkveld van Recruitment, Talent Managment en HRM bij de ING Bank is ze gestart als zelfstandige consultant. Zij heeft diverse corporates en mid-corporates ondersteund, geadviseerd en bewogen door individuele en (directie)team coaching, teamontwikkeling, change management en zelf-ontwikkelde trainingen toe te passen.

De expertise van Monique wordt onder meer ingezet bij vraagstukken op het gebied van transitie, mediation bij conflicten en cultuurverandertrajecten op individueel en teamniveau.

Monique is bovendien gecertifieerd partner van Management Drives. Met de drijfverenprofielen, haar scherpe analyse en ervaring weet zij de individuele beweegredenen snel te duiden en de groepsdynamiek te ontleden. Na het inzicht volgt vooruitzicht.

Haar statement is: “It s not about changing yourself but about changing your behaviour.”