Team

Wij zijn mis-s: ondernemende partners en ervaren professionals.

Wij zijn professionals die zich vol inzetten voor mensen en organisaties. Ieder teamlid werkt op maat, vanuit de eigen expertise en persoonlijke kracht.

Wij ondersteunen bij uitdagingen rond ontwikkeling, kennis en verandering. Zo behalen wij effectieve innovatie, groei en tastbare resultaten.

Maak kennis:

Herma Roelink Associate consultant

Herma Roelink is sinds 2009 een gecertificeerd Management Drives trainer en consultant. Na 10 jaar gewerkt te hebben voor Management Drives werkt zij nu als associate consultant voor Mis-s. Herma is zeer ervaren op het gebied van coaching en teambegeleiding, waarbij de methodiek van Management Drives de basis vormt. Het verder helpen of in balans brengen van mensen of teams is wat haar energie geeft en wat men tijdens sessies zal gaan merken. Tijdens zo'n sessie zal Herma het team op een energieke en leuke manier begeleiden om uiteindelijk met concrete inzichten daadwerkelijk aan de gang te gaan. Het begeleiden en motiveren van de medewerkers zal zij ook na de sessie blijven doen. Doordat zij ruim 10 jaar in Amerika heeft gewoond kan zij de begeleiding ook in het Engels verzorgen.

Herma heeft o.a. negen jaar als officier bij de Politie Amsterdam Amstelland gewerkt. Door de enorme diversiteit aan contacten heeft zij in die rol haar passie ontwikkelt voor mensen en hun gedrag.

In een wereld vol hectiek, kansen en mogelijkheden, en het cultureel bepaalde beeld dat men overal goed in moet zijn, ziet Herma mensen soms worstelen waarbij haar coachingstechnieken al snel licht in de tunnel bieden. 

Monique Snelleman Associate consultant

Monique is psycholoog en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van coaching en changemanagement. Ze werkt als associate consultant voor mis-s naast haar artiestenbestaan als zandtekenaar. Klanten omschrijven haar als een warme en creatieve persoonlijkheid waarbij medewerkers zich snel op hun gemak voelen.

Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest in het werkveld van Recruitment, Talent Management en HRM bij de ING Bank is ze gestart als zelfstandig consultant. Zij heeft diverse organisaties ondersteund, geadviseerd en bewogen door individuele en team coaching, change management en op maat gemaakte trainingen toe te passen.

De expertise van Monique wordt onder meer ingezet bij vraagstukken op het gebied van transitie, mediation bij conflicten en cultuurverandertrajecten op individueel en teamniveau.

Monique is bovendien gecertifieerd partner van Management Drives. Met de drijfverenprofielen, haar scherpe analyse en ervaring weet zij de individuele beweegredenen snel te duiden en de groepsdynamiek te ontleden. Na het inzicht volgt vooruitzicht.

Haar statement is: “It s not about changing yourself but about changing your behaviour.”

Annette Veld Associate consultant

Annette is nieuwsgierig, verbindend en ondernemend.

Na jaren te hebben gewerkt als leidinggevende en als HR-adviseur, weet zij als geen ander wat de uitdagingen zijn voor de teams van nu. Zij is gespecialiseerd in de "people side of change". Van het definiëren van de verandering tot en met het borgen van adoptie en gebruik van de verandering door medewerkers.

Deze ervaring zet zij in om mensen in teams en organisaties aan te moedigen om hun toegevoegde waarde te laten zien, om vanuit verbinding samen te werken en dat heldere gezamenlijke doel te bereiken.

Annette is gecertificeerd trainer Management Drives. Zij gebruikt deze mooie gemeenschappelijke taal om inzicht te geven in persoonlijke drijfveren en in de groepsdynamiek. Vanuit dit inzicht ontstaat het juiste gesprek om de mogelijkheden voor het team te vergroten.

Denise Post Associate consultant

Haar grote kracht ligt in het stimuleren en motiveren van de mens op vooral individueel niveau. Denise is een echt mensenmens die goed kan luisteren, analyseren, reflecteren en indien gewenst ook confronteren. Zij stelt mensen snel op hun gemak waardoor er in korte tijd diepgaande gesprekken met veel inzichten ontstaan. Zij krijgt vaak te horen dat ze goed kan invoelen, goed contact maakt en op een concrete manier het profiel kan duiden waardoor mensen in beweging komen.

Denise heeft een ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zo is zij manager geweest bij een zorginstelling, heeft zij bedrijfsevenementen en -congressen georganiseerd en is zij ooit begonnen als eigenaar van een grote bloemenzaak. Dus kleuren zitten in hart en ziel.

Denise Post is sinds 2013 gecertificeerd voor individuele profielen bij Management Drives.

Elly Smits Associate consultant

Elly coacht, traint en inspireert medewerkers en managers om hun eigen plek en potentieel goed te kennen, zodat ze vanuit eigen kracht blijven functioneren in veranderende omstandigheden. Het inzetten van eigenaarschap vanuit een positieve mindset om het eigen (werk)geluk blijvend te ontwikkelen, is waar Elly zich in de coaching op richt. 

Ze brengt een breed palet aan kennis en ervaring mee door haar loopbaan in een corporate omgeving onder andere als leidinggevende, consultant en scrummaster. Hierbij was zij betrokken bij diverse reorganisaties en verandertrajecten en bekend met LEAN en Agile en zelforganisatie. De afgelopen jaren heeft ze gewerkt met opdrachtgevers in verschillende branches.

Klanten omschrijven haar als analytisch, met diepgang en oplossingsgericht; de kern uit een discussie halen, bespreekbaar maken en van daaruit naar een concrete verbetering of oplossing werken. Een toegankelijke en aandachtige coach waar je snel vertrouwd bij voelt.

Elly is bovendien gecertifieerd partner van Management Drives en DISC, gecertificeerd NLP-trainer & coach en Scrummaster.

Haar statement is: "the parachute won’t open if you don’t jump".

Maaike van der Waal Associate consultant

Maaike is psycholoog en coach.

In het verleden heeft zij een carrière als HR-adviseur / businesspartner gehad en is zeer ervaren op het gebied van trainen en coachen van teams en individuen over leiderschap en organisatieverandering. Zowel als facilitator als psycholoog/coach vindt ze het leuk om mensen te prikkelen en het potentieel van de ander zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen. Klanten omschrijven haar als enthousiast, betrokken, gedreven, resultaatgericht en analytisch waardoor gesprekken al snel tot de kern komen.

Maaike is onder andere gecertificeerd partner van Management Drives.  

Sjuul Priester Associate consultant

Sjuul Priester is al geruime tijd gecertificeerd voor Management Drives en begeleidt zowel individuen als teams. Door Management Drives in te zetten ontstaat inzicht en (gezamenlijke) energie om vooruit te gaan.

Snel weet Sjuul een sfeer te creëren waarin mensen zich vertrouwd voelen. Met oprechte nieuwsgierigheid, een analytische blik en een praktische aanpak weet zij tot de kern te komen en werkt zij graag toe naar een stip aan de horizon. Wat zij anderen meegeeft: “onderschat nooit de kracht van kleine stapjes”.

In haar ruim 30 jaar ervaring binnen het HR-vakgebied met expertise in ontwikkeling heeft ze haar eigen loopbaanswitch gecreëerd en is ze voor zichzelf begonnen als trainer en coach. Naast haar werk als interim HR-professional traint en coacht zij balanszoekers, ontdekkingsreizigers en talenten in hun zoektocht naar wat hen energie, voldoening en zingeving  brengt.

Haar statement is: "je kunt niets meenemen, maar je kunt wel iets achterlaten".

Willy van der Starre Associate consultant

Willy is als associate consultant verbonden aan mis-s. Zij is een stevige leiderschapscoach/ teamcoach/verandermanager met aandacht voor zowel houding en gedrag als inhoudelijke uitdagingen van de organisatie. Ze haalt haar energie uit het samenwerken met anderen en is gericht op het weghalen van blokkades zodat organisaties/teams/individuen kunnen schitteren in hun prestaties en onderlinge samenwerking. Haar begeleiding en trainingen zijn laagdrempelig en in een veilige sfeer waardoor ze al snel met de groep tot de kern komt.

Willy heeft diverse rollen vervuld, van adviseur/intermediair, consultant, projectmanager tot verantwoordelijk lijnmanager. Sinds 2009 werkt zij als zelfstandige en begeleidt zij organisaties in transitie en/of teams in hun ontwikkeling. Door haar jarenlange ervaring en brede referentiekader kan Willy zich goed inleven in de wereld van medewerkers en hun leidinggevenden. Zij beschikt over veel praktijkvoorbeelden waardoor de stof al gauw levendig wordt en mensen vlot ‘aan’ gaan.

Willy is agile opgeleid en gecertificeerd partner van Management Drives en DISC. Zij is goed thuis in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap, hybride werken, veranderkunde, slimmer organiseren en het bouwen van een open communicatiecultuur.

Eric Lange Associate consultant

Eric (1967), is van huis uit technisch bedrijfskundige en heeft een professionele achtergrond in de financiële dienstverlening van meer dan 20 jaar. De laatste 10 jaar als teamcoach en adviseur gedrags- en cultuurveranderingen. Eric gelooft dat veranderingen, groot en klein, het meest succesvol en duurzaam zijn als de verandering van onderaf, binnen heldere kaders en met de juiste instrumenten, gerealiseerd wordt. Hij heeft dit bij een diversiteit aan sectoren en bedrijven succesvol in de praktijk gebracht. De combinatie van het adviseren en begeleiden van senior managers / directies en werken met teams en individuen heeft Erics voorkeur.

Heleen Hes Associate consultant

Heleen is een echt mensen-mens en krijgt veel energie van het verbinden van anderen.

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse functies binnen marketingcommunicatie, recruitment en interne opleidingen heeft ze besloten haar passie te volgen en is zij gestart als trainer/coach en adviseur.

Haar focus richt zich op het ontwikkelen van mensen en teams door ze inzicht te geven in hun individuele drijfveren,  samenwerking en dynamiek in teamverband. Hierbij kan ze terugvallen op de brede kennis en ervaring die ze in de verschillende functies en bij de verschillende werkgevers heeft opgedaan.

Ze wordt vaak omschreven als heel open, benaderbaar, puur, spontaan, vrolijk, integer en betrouwbaar. Mensen voelen zich heel snel op hun gemak bij haar waardoor ze effectieve interventies kan plegen. Ze is pragmatisch en houdt van aanpakken, gedreven door een sterk intrinsiek enthousiasme.  Heleen heeft een opleiding tot Coach Practitioner afgerond en is gecertificeerd partner Management Drives en DISC.

Edwin van Lonkhuizen Associate consultant

Edwin is sinds de oprichting van mis-s als coach werkzaam. Met meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en de afgelopen 7 jaar als coach, brengt Edwin een schat aan praktijkervaring en inzichten met zich mee. Zijn aanpak is direct en pragmatisch, gericht op tastbare resultaten en verbeteringstrajecten. Hij biedt geen one-size-fits-all oplossingen, maar snijdt een traject op maat dat past bij de unieke behoeften van individuen en teams.

Als geaccrediteerd Personal- en Teamcoach integreert hij diverse beproefde methoden in zijn coaching. Hij verzorgt binnen mis-s de (meerdaagse)coachingsessies op de Flyer-one, de oceaanracer die als eerste Nederlandse boot triomfeerde in de Volvo Ocean Race. Zijn aanpak is niet alleen gebaseerd op theoretische kennis, maar ook op de praktische lessen geleerd tijdens zijn eigen ondernemersreis. Samen stippelt hij de koers uit naar groei, succes en duurzame prestaties.

Ilse Guit

Ilse werkt al meer dan 20 jaar als trainer/coach, is NOBCO/EMC geaccrediteerd en Management Drives gecertificeerd. Zij heeft hiervoor brede werkervaring opgedaan als communicatieadviseur, account- en teammanager in profit en non-profit. Feedback van klanten over Ilse als coach: frisse blik, flexibele no-nonsense aanpak, werkt met ziel en zakelijkheid, psychologische diepgang in combinatie met praktische toepasbaarheid. Ilse is als coach en als mens altijd op zoek naar waar positiviteit en succes in mensen en organisaties zitten. Bezit een breed coachingsrepertoire vanuit systemisch coachen, 'appreciative inquiry' en heeft veel ervaring met teamcoaching, cultuurtrajecten, intervisie en train-de-trainer.