Een nieuwe kijk op stress

Behoud van effectiviteit en leiderschap in tijden van hoge druk en complexiteit.

Een exclusief seminar voor ondernemers en leidinggevenden. Verzorgd door stressmanagement en burn-out expert dr. Luc Swinnen en change manager Bieke van Gool.

We werken in een complexe en snel veranderende wereld waarin veel van mensen wordt gevraagd. De digitalisering speelt daar een hoofdrol in. Het is aan de leidinggevende om houvast en richting te geven in tijden van stress en onzekerheid. Om op de juiste wijze te motiveren en om te gaan met dalende productiviteit en bevlogenheid.

Dr. Luc Swinnen en Bieke van Gool geven je in dit rond-de-tafel seminar in 3,5 uur een nieuwe kijk op stress en een aantal handvatten om onnodige problemen te voorkomen. ''Smart and simple'' met boeiende theorieën en een direct toepasbare vertaalslag naar de praktijk. Jouw basis in effectief leiderschap wordt opnieuw aangescherpt.

Leerdoelen:

  • Krijgen van actuele inzichten over de werking van ons brein bij stress, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
  • Begrijpen van de impact van emoties en stress op het functioneren van mensen;
  • Herkennen van een burn-out en bore-out en handvatten creëeren om deze te voorkomen;
  • Leren om op inspirerende wijze het beste uit je medewerkers te halen aan de hand van directe toepasbare technieken;
  • Weten hoe je je team bevlogen moet houden en mee te krijgen bij veranderingen;
  • Beschikken over een toekomstbestendige leiderschapsvisie.

 

"Management is doing things right. Leadership is doing the right things"

 

DOELGROEP
Leidinggevenden en ondernemers die persoonlijk willen groeien en een positieve verandering in hun team / organisatie willen brengen. Om de ervaring zo impactvol mogelijk te maken zijn de plaatsen beperkt, maximaal 20 deelnemers.

SPREKERS
Bieke van Gool en dr. Luc Swinnen

Van Gool is managing partner van mis-s, dat bedrijven helpt bij innovatie-, leiderschaps- en capaciteitsvraagstukken. Ze adviseert en coacht al meer dan zeventien jaar op dit gebied in verschillende sectoren. Daarnaast is zij vaste gastdocent Leadership and Career Development aan de Antwerp Management School.

Swinnen is van oorsprong arts, maar al geruime tijd statisticus met een specialisatie in stress, emoties en geluk. Sinds twintig jaar is hij bedrijfsconsulent en coach op dit vlak. Hij publiceerde in tal van internationale en nationale tijdschriften en is auteur van zeven boeken rondom deze onderwerpen.

WAAR?
Kantoor mis-s in Dordrecht.

WANNEER?
4 december 2019 van 13.30 - 17.00 uur.

KOSTEN?
Prijs: € 345,- p.p. excl. BTW. 

FOLDER
Download hier de folder 

 

 

Registreer vandaag nog!