Een nieuwe kijk op stress

Behoud van effectiviteit en leiderschap in tijden van hoge druk en complexiteit

Een exclusief seminar voor ondernemers en leidinggevenden. Door stressmanagement en burn-out expert Dr. Luc Swinnen en change manager Bieke van Gool.

We werken in een complexe en snel veranderende wereld waarin veel van mensen wordt gevraagd. De digitalisering speelt daar een hoofdrol in. Het is aan de leidinggevende om houvast en richting te geven in tijden van stress en onzekerheid. Op de juiste wijze te motiveren en om te gaan met dalende productiviteit en bevlogenheid.

Dr. Luc Swinnen en Bieke van Gool geven je in dit ‘Rond-de-tafel’ seminar in 4 uur een nieuwe kijk op stress en een aantal handvatten om onnodige problemen te voorkomen. Smart en simple, met boeiende theorieën en een direct toepasbare vertaalslag naar de praktijk. Jouw basis in effectief leiderschap wordt opnieuw aangescherpt.

Je:

  • Krijgt actuele inzichten over de werking van ons brein bij stress, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek;
  • Begrijpt de impact van emoties en stress op het functioneren van mensen;
  • Kunt een burn-out en bore-out signaleren en hebt de handvatten om deze te voorkomen;
  • Bent in staat op inspirerende wijze het beste uit je medewerkers te halen aan de hand van directe toepasbare technieken;
  • Weet hoe je je team concreet meekrijgt bij veranderingen en hoe je ze bevlogen houdt;
  • Beschikt over een toekomstbestendige leiderschapsvisie.

 

"Management is doing things right. Leadership is doing the right things"

 

DOELGROEP
Leidinggevenden en ondernemers die persoonlijk willen groeien en een positieve verandering in hun team/ organisatie willen brengen. Om de ervaring zo impactvol mogelijk te maken zijn de plaatsen beperkt, maximaal 20 deelnemers.

SPREKERS
Bieke van Gool en dr. Luc Swinnen

Van Gool is managing partner van mis-s, dat bedrijven helpt bij innovatie-, leiderschaps- en capaciteitsvraagstukken. Ze adviseert en coacht al meer dan zeventien jaar op dit gebied in verschillende sectoren. Daarnaast is ze vaste gastdocent Leadership and Career Development aan de Antwerp Management School.

Swinnen is van oorsprong arts, maar al geruime tijd statisticus met een specialisatie in stress, emoties en geluk. Sinds twintig jaar is hij bedrijfsconsulent en coach op dit vlak. Hij publiceerde in tal van internationale en nationale tijdschriften en is auteur van zeven boeken rondom deze onderwerpen.

WAAR?
mis-s in Dordrecht

WANNEER?

Oktober en November 2019 in Turnhout, België en Dordrecht, Nederland.

KOSTEN?
Prijs: € 345 p.p.,-- excl. BTW 

FOLDER:
Download hier de folder 

 

 

Registreer vandaag nog!