Kmo-portefeuille

Erkend dienstverlener kmo-portefeuille

Mis-s is een erkend dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Dit betekent dat ondernemers (kmo), werknemers en zelfstandig ondernemers in Vlaanderen subsidie kunnen aanvragen voor deelname aan onze opleidingen, trainingen en coaching trajecten (incompany, maatwerk en open trajecten). Wij zijn geregistreerd voor de pijlers 'advies' en 'opleiding'. 
Afhankelijk van de grootte van de onderneming kan dit oplopen tot een maximale subsidie van 30%.

 

Welke kosten komen in aanmerking?
Bij een besteding/opdracht van minimaal € 100 kan gebruik worden gemaakt van de kmo-portefeuille, om een deel van het Opdrachtbedrag (inschrijvingsgeld) terug te krijgen. Dit betekent dat de subsidie geldt voor de totale kosten van de volgende trainingsvarianten: 

 

Aanvragen subsidie:
Een registratie is noodzakelijk, bent u nog niet geregistreerd? Doe dit dan via www.kmoportefeuille.be. Om de subsidie te kunnen aanvragen, moet u online een aanvraag indienen en vervolgens een bedrag storten in uw (elektronische) kmo-portefeuille. De Vlaamse overheid vult dat bedrag verder aan met subsidies. Daarmee kunt u ons betalen voor de geleverde diensten. 
Uiterlijk tot 14 dagen na de start van de opdracht/training/opleiding kan de subsidieaanvraag worden ingediend.

 

Ons registratienummer kmo-portefeuille

De registratienummers van mis-s zijn:
Registratienummer Advies:        DV.A232117
Registratienummer Opleiding:     DV.O232116

Meer informatie kunt u vinden op:
https://www.vlaanderen.be/nl/ondernemen/kapitaal-en-krediet/subsidie-voor-opleiding-en-advies-voor-kmos-en-zelfstandigen-kmo-portefeuille

 of

 www.kmoportefeuille.be