Team Melting Experience

Nieuw concept: jouw team doen samensmelten in de sneeuw? Een memorabel meerdaags coachingstraject in combinatie met actieve buitenactiviteiten.

Een impactvol programma en een onvergetelijke ervaring met jouw team.

Middels de coachingstrajecten van mis-s ondersteunen wij bedrijven en professionals in het verbeteren van de samenwerking en prestaties van (management) teams.

Deze winter bieden wij u een nieuw concept aan om ook in uw team verandering aan te brengen, maar op een unieke en vooral memorabele manier. We stappen uit de formele setting en gaan de sneeuw in. Een omgeving die ruimte geeft voor avontuur en rust.


Meerdaags programma op maat

Bij mis-s geven wij coaching doelgericht en effectief. Op basis van specifieke leerwensen en doelen stellen wij het programma op maat voor jouw team of organisatie op. Een meerdaags compleet programma van groepsessies, individuele coaching, skiën, relaties opbouwen en wandelen.

In de sneeuw brengen wij uw team naar een hoger niveau en zorgen wij dat er ook voldoende ruimte is om op informele wijze onderlinge relaties te versterken. 


Meer informatie? 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Via de onderstaande link komt u direct op ons contactformulier: 

CONTACT