Interview ‘’Cultuur van hoofd én hart’’

Ook in techniek en technologie maakt de mens het verschil. Executive coach en change manager Bieke Van Gool van mis-s deelt haar visie daarover in een interview met de CEO van MULTI Engineering Group.

Bijna 10 jaar geleden startte de samenwerking tussen Bieke van Gool, managing partner van mis-s, en MULTI Engineering Group. MULTI bevond zich in een groeifase welk zich kenmerkte door veranderende omstandigheden en steeds meer complexiteit.

In hun zoektocht naar verbetering en structuur in deze fase, hadden zij behoefte aan een klankbord en adviseur om de nieuwe organisatie uit te tekenen. Het ontbreken van echtheid en menselijkheid stond echter een verdere groei in de weg. Dit is een veel voorkomend knelpunt bij groeiende organisaties. Er is focus op vooruitgang, maar er wordt vergeten om een stap terug te doen en vanuit helikopterview overzicht te houden en te evalueren.

Inmiddels heeft Bieke verschillende leiderschapsontwikkelingstrajecten, teamsessies en individuele coachingstrajecten met MULTI doorlopen. Haar terugkomende overtuiging: om impact te hebben moeten mensen niet alleen vakkundig zijn en werken met het hoofd, maar ook echtheid creëren en werken met het hart. “Er ís geen effectiviteit mogelijk als je niet de echte behoefte van je klant of werknemer kent.”

Nicolas Van Goeye, CEO van MULTI Engineering Group, vertelt in hun eigen nieuwsbrief over de ervaringen en resultaten van de samenwerking: 

Download hier het hele interview


WWW.MIS-S.COM