Werving & Selectie

Het is niet moeilijk. We make it smart & simple. How do we do it? Wij komen het u graag vertellen.

Wij versterken uw organisatie door u te ondersteunen bij het werven van medewerkers. Het selectiegedeelte nemen wij graag van u over. Wij kennen u en uw bedrijfscultuur, dus we stellen alleen kandidaten voor die matchen. Daar waar nuttig voeren wij assessments uit. Werkgever

Wij zijn u graag van dienst waar het gaat om zowel vaste als tijdelijke invulling. Het niveau van de vacatures waarin wij bemiddelen ligt op master en bachelor (HBO en WO) niveau en het type kandidaat loopt uiteen van starter tot senior professional. Duurzaamheid van te werven personeel is in deze tijd van groot belang; het werven van goede kandidaten houdt niet op bij het recruteren, het behouden van deze kandidaten is net zo belangrijk. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en screenen op betrokkenheid en motivatie van kandidaten.Professional

Bent u op zoek naar een vaste baan, dan kijken we verder dan uw cv. Ons doel is de ideale match tussen u en uw toekomstige werkgever. Daarom zoeken we samen naar een optimale fit tussen uw voorkeuren en de cultuur, normen en waarden van de organisatie.

 

Assessment

Wij streven naar een perfecte fit. Vanuit een scherpe analyse en onze jarenlange ervaring maken we de nodige informatie rond ervaring, persoonlijkheidsvoorkeuren, drijfveren, capaciteiten, compententies en vaardigheden van uw medewerkers inzichtelijk. Op deze wijze krijgt u een duidelijk beeld van uw 'human capital’ en kunt u goed onderbouwde keuzes maken die voor de toekomst van uw organisatie en van uw medewerkers essentieel zijn; de juiste man/vrouw op de juiste plek.

 

Onze assessmentoplossingen zijn daarom altijd maatwerk, waarbij wij gebruik maken van beproefde methodes en technieken (DISC, Management Drives, MBTI, Competention-Based- Interviewing, …).