Teamsessies

Trainingen op maat, met resultaatgerichte insteek.

Wij verbeteren de samenwerking en daarmee de performantie van teams. Hiervoor maken wij ontwikkelingsprogramma’s en trainingen op maat

Uit ervaring leerden wij dat een resultaatgerichte insteek de meest effectieve ontwikkeling garandeert bij uw mensen, team en daarmee organisatie.

 

Realisatie: Teamtrainingen voor Gemeente Amsterdam

Als onderdeel van het gemeenschappelijke programma 'Leiderschap Amsterdam' zet de gemeente Amsterdam teamtrainingen, teamsessies en transformatieprogramma’s in, in nauwe samenwerking en co-creatie met Mis-s.

Teams (medewerkers en hun leidinggevenden) krijgen deze trainingen en intervisies met als doel: passende en gewenste resultaten , cultuurtransformaties en omgaan met voortdurende veranderingen. Dit levert volgens Gemeente Amsterdam een belangrijke bijdrage aan het samenwerken aan de bestuurlijke opgaven van de stad.

 

Realisatie: Shared-leadership in transition traject voor Damen Shipyards

Voor het R&D team van Damen Shipyards werd het meerjarig “shared-leadership in transition” traject ontwikkeld. Men wilde een context creëren waar voortdurende persoonlijke groei voor teamleaders en managers mogelijk was en waar meer gemeenschappelijk leiderschap ontstond en zichtbaar werd tussen de leidinggevenden.

Door gebruik te maken van de 360°-feedbacktool, de MBTI, DISC en management drives instrumenten, creëerde Mis-s op korte tijd een hoog niveau van zelfbewustzijn bij de leidinggevenden. Zij werden individueel en in team gecoacht, en er werd een “spaced-learning” traject uitgevoerd. Betere onderlinge afstemming en hechtere samenwerking in team zijn de belangrijkste resultaten van het traject.