Recruitment & Support

Het is niet zo moeilijk als het soms lijkt wanneer je jarenlange ervaring hebt. 
Wij ondersteunen en adviseren u graag bij uw kennis- en/of capaciteitsvraagstukken.

Wij versterken uw organisatie door u te ondersteunen bij het werven van medewerkers. Het selectiegedeelte nemen wij graag van u over. Wij kennen u en uw bedrijfscultuur, dus we stellen alleen kandidaten voor die matchen. Daar waar nuttig voeren wij assessments uit. 

 


Recruitment
Werkgever

Wij zijn u graag van dienst waar het gaat om zowel vaste als tijdelijke invulling. Het niveau van de vacatures waarin wij bemiddelen ligt op master en bachelor (HBO en WO) niveau en het type kandidaat loopt uiteen van starter tot senior professional. Duurzaamheid van te werven personeel is in deze tijd van groot belang; het werven van goede kandidaten houdt niet op bij het recruteren, het behouden van deze kandidaten is net zo belangrijk. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en screenen op betrokkenheid en motivatie van kandidaten.


Professional

Bent u op zoek naar een vaste baan, dan kijken we verder dan uw cv. Ons doel is de ideale match tussen u en uw toekomstige werkgever. Daarom zoeken we samen naar een optimale fit tussen uw voorkeuren en de cultuur, normen en waarden van de organisatie.

 

Assessment

Wij streven naar een perfecte fit. Vanuit een scherpe analyse en onze jarenlange ervaring maken we de nodige informatie rond ervaring, persoonlijkheidsvoorkeuren, drijfveren, capaciteiten, compententies en vaardigheden van uw medewerkers inzichtelijk. Op deze wijze krijgt u een duidelijk beeld van uw 'human capital’ en kunt u goed onderbouwde keuzes maken die voor de toekomst van uw organisatie en van uw medewerkers essentieel zijn; de juiste man/vrouw op de juiste plek.

 

Onze assessmentoplossingen zijn daarom altijd maatwerk, waarbij wij gebruik maken van beproefde methodes en technieken (DISC, Management Drives, MBTI, Competention-Based- Interviewing, …) . 

  

Support 

Interim opdrachten

Heeft u behoefte aan een tijdelijke invulling van een vacature of een specifieke expertise? Onze professionals beschikken over de juiste kennis en kunde en worden ondersteund door een professioneel kennisnetwerk binnen onze organisatie.

Mis-s brengt interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen jaren hebben wij hierin een sterk netwerk opgebouwd vooral in de sectoren IT, Infra en Bouw, HR en Marketing & Communicatie. Het zijn vaak fases van transitie of verandering waarin professionals van mis-s hun ervaring en kunde inzetten.

Wij helpen u snel, accuraat en op een eerlijke manier. Wij zorgen voor de juiste match in houding, vaardigheden en kennis en ervaring. Bij ons stopt de samenwerking niet bij de eerste match; wij werken actief mee aan de voortdurende volle tevredenheid van onze specialisten terwijl ze hun werk doen bij u. Gezamenlijk streven wij naar de opbouw van een langdurige relatie met beide partijen. Wij staan dan ook voor persoonlijke aandacht en doen niet mee aan het ‘cv schuiven’ zonder medeweten van de kandidaat.

 

 

Breed netwerk

Wij ontzorgen u volledig in uw zoektocht naar nieuwe medewerkers. Wij regelen het hele traject van selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een zeer breed en actueel netwerk van goed opgeleide specialisten. Wij zijn trots op de kwaliteit die wij leveren en onze klanten bevestigen dat. Eventuele indiensttreding van onze medewerkers blijft daarom ook bespreekbaar.

 

Heeft u behoefte aan een tijdelijke invulling van een vacature of een specifieke expertise? Onze professionals beschikken over de juiste kennis en kunde en worden ondersteund door een professioneel kennisnetwerk binnen onze organisatie.

Het inzetten van een interim professional is voor ons niet het meest ingewikkelde. Onze zorg voor de mens en de daarbij horende resultaatgerichte opvolging is waarmee, volgens onze partners, mis-s het verschil maakt.

 

We make it smart & Simple!