Inspiring Learning Experiences

Actieve leiderschapsprogramma's in een unieke, natuurlijke omgeving.

1. Partnership met Flyer-One

Het zeiljacht, Flyer-One, biedt een unieke en onvergetelijke locatie met concrete uitdagingen voor teams en leidinggevenden. Zeilen op een open water, is een gekende metafoor voor bedrijfsleiding in een VUCA-onvoorspelbare economie en maatschappij.

De context is veranderend en iedereen is op elkaar aangewezen, er moet vanop het zeiljacht worden gereageerd op de golven, het weer en de wind.

Klanten beschrijven onderscheidende en soms confronterende ervaringen in leiderschap die doen groeien.

      

We ontwikkelen vaak in co-creatie met de klant, grensverleggende trajecten waar de nadruk ligt op het versterken van persoonlijk en gezamelijk leiderschap.

 

Waarom het partnership tussen mis-s en de Flyer One?

Conny Van Rietschoten heeft in 1970 met ‘zijn’ Flyer de optimalisatie van het functioneren van een team nagestreefd. Hij stond aan de basis van de change van de individuele zeiler naar de teamzeiler op wedstrijdniveau. Een aanpak waarbij elke zeiler zijn vaste rol had aan boord, gebaseerd op zijn meest sterke skills, en waar complimentariteit van het ‘anders’ zijn, echte waarde kende.

Op de Flyer leggen wij met mis-s de brug naar topsport in sales. Als teamlid ga je voor je eigen prestatie en voor deze van het hogere doel. Die boodschap kan in onze ogen niet sterker worden meegeven dan op dit zeiljacht.

Bekijk de folder om te lezen wat het programma inhoudt. Benieuwd geworden naar de Flyer? Kijk ook op flyer-one.nl.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact op met ons. We werken graag een uniek programma op maat uit.2. Teamontwikkeling in Zeeland, Friesland en de Wadden

In co-creatie of op maat, ontwikkelen we teamsessies die focussen op leiderschapsontwikkeling, verandering en groei.