Door wie?

Wij zijn in de eerste plaats professionals met ziel voor mensen en organisaties. Wij werken liefst als een gezond ecosysteem; ervaren vakmensen & ondernemende partners, die op maat werken vanuit hun eigen expertise en persoonlijke kracht.  Wij ondersteunen en adviseren bij ontwikkelings-, veranderings-, kennis- en/of capaciteitsvraagstukken.

Dat doen we graag op de mis-s manier: ‘make it smart & simple’. Altijd.

Een samenwerking tussen partners, klanten, associate consultants, kennisinstellingen en andere ondernemers. Het ecosysteem staat voor onze manier van denken: uitgaan van sterktes, delen en samenwerken met anderen die sterker zijn in andere materies. Enkel zo kunnen we effectief werken aan organisatie innovatie, groei en tastbare resultaten.

Bieke Van Gool Managing partner

Bieke Van Gool is executive coach, change manager en managing partner van mis-s. Bieke heeft meer dan 18 jaar ervaring in change management en leiderschapsontwikkeling. Zij realiseert vooruitgang in organisaties en teams als managementadviseur en executive coach. Sinds 2009 doceert en coacht Bieke aan de Antwerp Management School / Universiteit van Antwerpen en behoort ze tot het Faculty Team in Leadership. 

Bieke is Master in de Rechten en behaalde diverse certificeringen in leiderschap (Nyenrode Business University), coaching, teamcoaching, bemiddeling, assessment technieken (Hudson, MBTI OPP, Management Drives, DISC Thomas International).

Klanten omschrijven haar als een inspirerend en authentiek klankbord. Ze waarderen haar energie en stijl als mensgericht, no-nonsense en analytisch scherp.

 

Christine Blom Officemanager

Christine Blom werkt als officemanager voor mis-s. Zij is verantwoordelijk voor alle backoffice gerelateerde zaken en coördineert de uitvoering van de ondersteunende werkzaamheden. Je kunt bij haar terecht met al je organisatorische of administratieve vragen en verzoeken.

Zij is de steun en toeverlaat van de consultants en als procesbewaker zorgt zij ervoor dat alles loopt zoals het moet lopen. Door haar jarenlange ervaring als commercieel planner weet zij het overzicht te houden en is ze in staat zaken op een efficiënte manier te implementeren.

Christine is accuraat  en wordt door anderen ervaren als geordend en praktisch ingesteld. Haar doel is ervoor te zorgen dat de gehele backoffice als een zonnetje loopt.

Monique Verburg Associate consultant

Monique is een oprechte persoonlijkheid waarbij mensen zich snel vertrouwd voelen. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van coaching en changemanagement en werkt als associate consultant voor MIS-S naast haar functie als agile coach bij ING.

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in het werkveld van HRM en management development, waarbij de nadruk lag op talentmanagement en recruitment, heeft zij de stap naar het lijnmanagement gezet. Gedurende de jaren ‘met de voeten in de klei’ die volgden, heeft ze een sterke visie op faciliterend leiderschap ontwikkeld en toegepast. 

De expertise van Monique wordt onder meer ingezet bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke effectiviteit en bij leiderschapsvraagstukken waar motivatie van medewerkers cq managers even zoek is.

Zij is gespecialiseerd in relationeel coachen en weet daardoor complexe (on)bewuste processen op individu- en groepsniveau in korte tijd concreet te maken, om vervolgens samen met de coachee(s) tot praktische oplossingen te komen. De komst van het agile werken, heeft een nieuwe dimensie aan haar werk toegevoegd.

Monique is lid van de Utrechtse Meesters van de Universiteit Utrecht, gecertificeerd Scrummaster en tevens door Management Drives geaccrediteerd.

Haar purpose is: “I help people sail their own waves so that they can feel free and proud”.

Caroline van der Post Associate consultant

Caroline is een snelle verbinder met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid. Sinds 7 jaar werkt Caroline als coach en adviseur aan verandertrajecten, positionering en persoonlijke effectiviteit.

Haar visie is dat elke individu in principe zijn volledige potentieel wil inzetten en wil groeien. Mensen in hun waarde versterken is haar drijfveer. Zicht op je talent en missie biedt een concreet handvat om effectiever en energieker te worden in je werk.

Haar stijl kenmerkt zich door een persoonlijke en ervaringsgerichte aanpak, die nuchter is en een spiegel voorhoudt. Het levert altijd helderheid en nieuwe perspectieven op.

Na diverse opleidingen op het gebied van marketingcommunicatie volgde Caroline de studie Veranderkundige aan de Pulsar Academie. Daarnaast heeft zij de opleidingen Socratisch gespreksleider, Voice Dialogue en Psychodrama voor coaches gevolgd en is zij gecertificeerd Management Drives trainer.

Stijn de Knop Associate consultant

Stijn heeft 15 jaar expertise in het domein van supply chain, IT en finance. Sinds 10 jaar maakt hij deel uit van de directie van Schoenen Torfs, waardoor hij relevante ervaring heeft met persoonlijke groei, succesvolle change en samenwerken.

De visie van Stijn is om het kader van de eigen onderneming los te laten in de ondersteuning van persoonlijke groei en ondernemerschap van medewerkers.

Mensen omschrijven Stijn als to the point, creatief en snel denkend, met een strategische focus.

Stijn studeerde Handelsingenieur en Statistiek aan de KU Leuven. Na 10 jaar inhoudelijke focus, legde hij in de laatste 6 jaar de klemtoon op persoonlijke ontwikkeling met een bijzondere interesse op de groei van het bewustzijn en groepsdynamica. 

Leo Verschueren Associate consultant

Leo is een ervaren trainer en coach.  Naast zijn theoretische bagage beschikt hij over een grote dosis praktijkervaring, die hij graag met anderen deelt.

Zijn know-how zet hij graag in bij het begeleiden van managementteams naar betere prestaties. Daarnaast geeft hij opleidingen in communicatieve vaardigheden, conflicthantering en leidinggeven. Hij werkte meer dan twintig jaar in verschillende managementposities voor grote profit organisaties.

Na zijn opleiding aan het Atheneum in Brasschaat heeft Leo een Master in de bedrijfspsychologie aan de Vrije Universiteit van Brussel behaald gevolgd door een Postgraduaat in de Bedrijfskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Ook beschikt hij over een licentie MBTI en een practitionerdiploma NLP.

Zijn motto: Little Steps, Great Results!Caroline Olde Rikkert Associate consultant

De basis voor Caroline’s visie op trainen en coachen ligt in haar achtergrond als actrice. Na de Toneelschool in Arnhem speelde ze in tal van theater-, film- en televisieproducties. Gaandeweg verlegde ze haar aandacht van het podium en de camera naar het actief begeleiden en coachen van professionals in uiteenlopende beroepen. Ze werd gecertificeerd Management Drives consultant en inmiddels is ze al meer dan 10 jaar succesvol actief als trainer. Haar unieke, persoonlijke begeleiding werkt zowel op directieniveau als op de werkvloer. Ook in een Agile omgeving. Caroline traint en coacht mensen en teams op het gebied van samenwerken, leiderschap, presentatie, intervisie, en klantgericht handelen. Caroline heeft zich ten doel gesteld mensen (opnieuw) te laten ontdekken waar hun kracht ligt en zich bewust te maken van hun (verborgen) talenten.

 

Kris Lenders Associate consultant

Kris is een bevlogen trainer en coach met ruime expertise op het gebied van organisatie- en persoonlijkheidsontwikkeling.

Door de juiste persoon op de juiste plek te zetten en mensen vooral zelf te laten ontdekken waar hun talenten liggen stoomt hij organisaties klaar voor de toekomst. Daarnaast begeleidt Kris leidinggevenden in de aansturing van hun teams zodat de organisatie kan focussen op de gestelde doelen.

Hij streeft naar optimale resultaten en vooruitgang door zeer gericht beleids- en procesoptimalisatie te ondersteunen. Met enthousiasme en daadkracht faciliteert en adviseert hij veranderingen.

Na zijn studie Podiumkunsten heeft Kris aansluitend Human Resources gestudeerd aan de Hogeschool Antwerpen met als specialisatie Facilitating Change. Aanvullend heeft hij opleidingscertificeringen in MBTI en Analytical Development Coaching behaald.

Axelle Vanquaillie Associate consultant

Axelle is visual strategist en facilitator. Ze heeft meer dan 20 jaren aan managementervaring opgedaan in verschillende sectoren. Zij verstaat en toont de kunst om hoofdzaken van een meeting op heldere wijze te visualiseren. Tijdens de bijeenkomst bedenkt en tekent zij in een snel tempo de beelden op papier. Zij werkt interactief en haar klanten waarderen haar initiatief, creativiteit en de juiste vertaling van abstracte woorden in concrete tekeningen. Haar werkwijze moedigt deelnemers aan om hun steentje bij te dragen want wij willen dat iedereen zijn input terug kan vinden in het eindresultaat.

Haar tekeningen ondersteunen onze veranderings- en transformatietrajecten. Ze ontwerpt met haar visueel verhaal een lanceerplatform van waaruit nieuwe ideeën en strategieën groeien. Ze toont verbanden die deelnemers normaal niet zien. Dit brengt anders denken, innovatie en creativiteit teweeg. Klanten noemen haar visuele communicatie een unieke en krachtige methode ter ondersteuning van een effectievere samenwerking of een succesvollere organisatie.
Na haar studie aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen heeft Axelle grafische vormgeving gestudeerd aan de Academie Berchem.