Geen effectief "hard" zonder "soft"

Het succes en rendement wordt sterk bepaald door de mate waarin individuen samenwerken en een team vormen.

 

In deze concrete en praktische verbinding tussen de zakelijke context en de mens is verandering van gedrag een feit. Met als gewenste uitkomst: groei!

Egeria is een onafhankelijke investeringsmaatschappij gericht op lange termijn investeringen zonder ‘exit’ dwang. Vanuit hun passie voor ondernemingen en ondernemers worden zij gewaardeerd vanwege hun filosofie om samen met het management langdurige waarde te creëren voor alle betrokkenen en de ondernemingen verder te laten ontwikkelen en te laten groeien.  

Vanzelfsprekend start een goede investering op basis van feitelijke & zakelijke aspecten. Ervaring leert echter dat het menselijke aspect (human capital ) minstens zo belangrijk is. Het succes en rendement wordt sterk bepaald door de mate waarin individuen samenwerken en een team vormen, maar ook door de mate waarin mensen de medewerkers kunnen binden & ontwikkelen. 

Gedeelde passie zorgt voor een accelerator in groei!

De samenwerking richt zich op het optimaliseren van de samenstelling en samenwerking binnen het MT en de rest van de stakeholders.
Mis-s biedt een intensief teambuildingsprogramma en maakt hierbij gebruik van Management Drives als onderlegger. Het versnelt zicht op persoonlijk leiderschap en stimuleert hiermee de teamdynamiek op positieve wijze. Het is een intensief programma met kritische sessies; waarin het gemeenschappelijke groeibelang voorop staat. In deze sessies is aandacht voor zowel het individu (leiderschapsstijl) als het team.