Focus & teamkracht bij digitale transformatie

Recent mochten wij een team coachen doorheen een woelige storm: leidinggevenden werden vervangen, individuele zekerheden vielen weg, teamdoelen waren niet meer duidelijk....

Recent mochten wij een team coachen doorheen een woelige storm: leidinggevenden werden vervangen, individuele zekerheden vielen weg, teamdoelen waren niet meer duidelijk en mensen begonnen af te haken.

We hebben iedereen via individuele coaching naar het centrum van een tropische cycloon begeleid, waar het windstil is en voldoende gereflecteerd kan worden. Om van daaruit terug door te starten, de storm te trotseren en er met een planmatige aanpak uit te groeien.

Feedback die we kregen: ‘Ik voelde me gesteund.’ ‘We hebben terug een team!’ ‘Ik wist niet dat we dit zouden kunnen bereiken.’ ‘Bedankt Kris en Bieke, het teamwerk van mis-s heeft ons als team geïnspireerd.’ En daarvoor doen wij het. Dit laatste geeft ons energie. Tip: Mocht jouw team in een tropische cycloon komen, geloof dan in de doorstart en kijk zowel naar het team als het individu.