Deep-dive inspirerend leiderschap

Exclusief partnership tussen mis-s en Flyer One: Het exclusieve programma de Flyer-one biedt een onderscheidende en soms confronterende ervaring in leiderschap.

Wij ontwikkelden een uniek leiderschapsprogramma op het zeiljacht de Flyer. Dit is volgens ons een onvergetelijke locatie die een concrete uitdaging en unieke teamervaringen biedt; hier is iedereen op elkaar aangewezen en moet er worden gereageerd op de golven, het weer en de wind. Schipper Gerard Schootstra is een ervaren zeiler die de Volvo Ocean Race op de ABN-AMRO 2 heeft gevaren.

Het exclusieve programma de Flyer-one biedt een onderscheidende en soms confronterende ervaring in leiderschap. Het is een grensverleggend driedaags leiderschapstraject waarin de nadruk ligt op het versterken van de persoonlijke leiderschap.

Daarnaast hebben we de ervaring dat dergelijke context (onzekerheden zoals water,wind,reacties teamleden...), de observaties die we tijdens het zeilen en aan boord doen, een zeer efficiënte aanvulling zijn op een leiderschaps- en samenwerkings-programma.

  

Waarom de Flyer One?

Conny Van Rietschoten heeft in 1970 met ‘zijn’ Flyer de optimalisatie van het functioneren van een team nagestreefd. Hij heeft aan de basis gestaan van de change van de individuele zeiler naar de teamzeiler op wedstrijdniveau. Een aanpak waarbij elke zeiler/topsporter zijn vaste rol had aan boord, gebaseerd op zijn meest sterke skills, en waar complimentariteit van het ‘anders’ zijn, echte waarde kende. De brug naar topsport in sales, (én voor eigen prestatie en deze van het hogere doel gaan, ‘doing our best so you can do yours’), kan in onze niet ogen niet sterker worden meegeven.

Deze aanpak en filosofie, is in lijn met waar wij voor staan. Vandaar het partnership dat mis-s en de Flyer One zijn aangegaan.

 

 

Benieuwd geworden naar de Flyer? Kijk ook op: https://flyer-one.nl/.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact op met ons!

We werken graag een uniek programma op maat uit.