Team deep-dive

Tijdens de Deep-Dive nemen we uw (directie/management)team mee aan boord van een zeiljacht voor een soms grensverleggend maar steeds bijzondere ervaring. Zowel de individuele deelnemers als het team krijgen op verschillende niveau’s ‘spiegels’ aangereikt tijdens deze intensieve sportactiviteit of het uitdagende wedstrijdelement waardoor verbeterpunten en krachten helder worden.

De concrete uitdaging die het team aangaat op het water wordt door onze klanten als een “high-impact” ontwikkelingstraject beschreven. De leerstappen van bewustmaken, bewegen en borgen volgen elkaar in hoog tempo op en de persoonlijke opvolging en coaching van collega-teamgenoten en executive coaches maken dat een snelle leercurve ontstaat. De sterktes en pijnpunten in de teamdynamiek komen op natuurlijke wijze naar boven tijdens het opnemen van de rollen aan boord. Door de ondersteuning van onze coaches leren de teams nieuwe acties en afspraken te concretiseren die maken dat een (h)echtere samenwerking en sterker gezamenlijk leiderschap ontstaat, iets wat zij in de dagelijkse praktijk direct kunnen toepassen.