Door wie?

Wij zijn mis-s. Een team van ondernemende partners & ervaren professionals.

Wij zijn mis-s. Een team van ondernemende partners & ervaren professionals. Wij helpen bedrijven bij verbeter-, innovatie-, leiderschaps- en capaciteitsvraagstukken. Dat doen we graag op een mis-s manier: ‘make it smart & simple’. Altijd.

Bieke Van Gool Managing partner

Bieke Van Gool werkt als managing partner van mis-s.com.  Zij heeft meer dan 17 jaar ervaring in change management en leiderschap in verschillende sectoren. Ze realiseert vooruitgang in organisaties en teams als adviseur en management coach. Sinds 2009 is Bieke gastdocente aan Antwerp Management School in het “leadership and career development competence center” voor de full-time Masters.

Bieke is Master in de Rechten en behaalde diverse certificeringen in leiderschap (Nyenrode Business University), coaching, teamcoaching, bemiddeling, assessment technieken (Hudson, MBTI OPP, DISC Thomas International).

Klanten en partners omschrijven haar als resultaatgerichte coach, een authentiek klankbord en waarderen haar stijl als gedreven, no-nonsense en analytisch. 

Edwin Van Lonkhuizen Managing partner

Edwin van Lonkhuizen is managing partner met ruim 19 jaar ervaring in het leiden van projecten en bedrijven. Partners omschrijven hem als een sterk ondernemer die denkt vanuit kansen maar de realisatie nooit uit het oog verliest. Vanuit zijn opleiding in civiele techniek en management weet hij sinds jaren mens, proces en techniek te combineren. Klanten waarderen zijn stijl als analytisch, scherp en daadkrachtig. 

Veronique de Ruiter Managing partner

Veronique de Ruiter werkt als managing partner van mis-s.com. Inmiddels heeft zij als consultant ervaring met organisatie en cultuurveranderingen in diverse branches (o.a. Bouw, Retail en Overheid en Zakelijke dienstverlening). Haar stijl kenmerkt zich door een combinatie van (scherpe) analyses en een directe aanpak. Quote van een klant “Veronique is in staat om door te dringen tot de groep. Enerzijds door inhoudelijke kwaliteiten (stelt de goede vragen en maakt passende interventies), anderzijds door haar persoonlijkheid. Ze kan empathie tonen, maar ook heel direct en scherp interveniëren “.

Veronique studeerde Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar is het zaadje geplant voor de interesse in mens en werk; met name de positieve psychologie sprak haar aan. Vanaf dat moment is zij zelf continu in ontwikkeling; van NLP, Sociaal Recht tot Transactionele Analyse en Agile werken onder het motto; verandering en verbetering zijn de enige constante.

Caroline Associate Consultant

Mis-s werkt samen met associate consultant Caroline. Caroline is een snelle verbinder met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid. Sinds 7 jaar werkt Caroline als coach en adviseur aan verandertrajecten, positionering en persoonlijke effectiviteit.

Haar visie is dat elke individu in principe zijn volledige potentieel wil inzetten en wil groeien. Mensen in hun waarde versterken is haar drijfveer. Zicht op je talent en missie biedt een concreet handvat om effectiever en energieker te worden in je werk.

Haar stijl kenmerkt zich door een persoonlijke en ervaringsgerichte aanpak, die nuchter is en een spiegel voorhoudt. Het levert altijd helderheid en nieuwe perspectieven op.

Na diverse opleidingen op het gebied van marketingcommunicatie volgde Caroline de studie Veranderkundige aan de Pulsar Academie. Daarnaast heeft zij de opleidingen Socratisch gespreksleider, Voice Dialogue en Psychodrama voor coaches gevolgd en is zij gecertificeerd Management Drives trainer.

Stijn Associate Consultant

Stijn werkt als associate consultant voor mis-s. Stijn heeft 15 jaar expertise in het domein van supply chain, IT en finance. Sinds 10 jaar maakt hij deel uit van de directie van Schoenen Torfs, waardoor hij relevante ervaring heeft met persoonlijke groei, succesvolle change en samenwerken.

De visie van Stijn is om het kader van de eigen onderneming los te laten in de ondersteuning van persoonlijke groei en ondernemerschap van medewerkers.

Mensen omschrijven Stijn als to the point, creatief en snel denkend, met een strategische focus.

Stijn studeerde Handelsingenieur en Statistiek aan de KU Leuven. Na 10 jaar inhoudelijke focus, legde hij in de laatste 6 jaar de klemtoon op persoonlijke ontwikkeling met een bijzondere interesse op de groei van het bewustzijn en groepsdynamica. 

Angeli Associate consultant

Angeli heeft ruim 20 jaar ervaring met een veelheid aan richtingen binnen de communicatie. Het is haar visie dat verbinding de basis vormt voor ontwikkeling en groei. Verbinding tussen visie en praktijk, tussen werkgevers en werknemers, tussen organisaties en haar relaties, tussen digital en human, tussen brein en intuïtie. Ze schakelt op alle niveaus en weet mensen, ongeacht hun positie of rol, mee te nemen in de passie voor individuele en gezamenlijke groei. Haar stijl is creatief en praktisch. Vanuit verrassende invalshoeken, wetenschappelijke expertise en een flinke dosis praktijkervaring biedt ze mensen inzichten en praktisch handvatten om aan te haken aan een gemeenschappelijk doel, gedragen door ieders unieke individuele motivatie. Zij brengt kennis en talenten samen tot zichtbare resultaten. Zij studeerde communicatie en sociologie en volgde uiteenlopende trainingen en rondde onlangs een opleiding af op het snijvlak van leiderschap, mindfulness en hersenwetenschap. Ontwikkeling vormt een rode draad in haar leven en werk.

Caroline Trainer en Coach

Trainer en coach, een veelzijdig talent.

Caroline is actrice en speelde in diverse theater-, film- en tv-producties (A’dam en E.V.A.). Inmiddels is ze gecertificeerd trainer Management Drives en geeft ze een diversiteit aan groepstrainingen, teambuilding, en trainingen gericht op samenwerking en feedback.  Sinds 2 jaar geeft ze leiding aan een uitgebreid intervisie programma voor een overheidsinstelling.