Door wie?

 Wij zijn mis-s: een team van ervaren professionals & ondernemende partners. Wij werken op maat.  Wij helpen bedrijven bij verbeter-, innovatie-, leiderschaps- en capaciteitsvraagstukken.

Dat doen we graag op een mis-s manier: ‘make it smart & simple’. Altijd.

Bieke Van Gool Managing partner

Bieke Van Gool werkt als managing partner van mis-s.com.  Zij heeft meer dan 17 jaar ervaring in change management en leiderschap in verschillende sectoren. Ze realiseert vooruitgang in organisaties en teams als adviseur en management coach. Sinds 2009 is Bieke gastdocente aan Antwerp Management School in het “leadership and career development competence center” voor de full-time Masters.

Bieke is Master in de Rechten en behaalde diverse certificeringen in leiderschap (Nyenrode Business University), coaching, teamcoaching, bemiddeling, assessment technieken (Hudson, MBTI OPP, DISC Thomas International).

Klanten en partners omschrijven haar als resultaatgerichte coach, een authentiek klankbord en waarderen haar stijl als gedreven, no-nonsense en analytisch. 

Jeffrey Duyzer Recruitment manager

Jeffrey is recruitment manager met meer dan acht jaar werkervaring in werving en selectie. Zijn visie is ‘smart & simple’: Mensen zijn hét kapitaal van het bedrijf! De juiste m/v naar de juiste plaats brengen, is een evidentie.

Jeffrey streeft dagelijks naar de juiste fit tussen professionals, ondernemers, opdrachten én werkomgevingen. Hij helpt bedrijven en organisaties groeien, door geïnteresseerde werkgevers en talentvolle medewerkers bij elkaar te brengen. De juiste match is het uitgangspunt, waarbij hij de nadruk legt op klantgerichtheid. Bij het maken van die juiste match kijkt Jeffrey zoveel als mogelijk 360°, naar vacature, bedrijfscultuur, team, CV en persoonlijkheid. Indien gewenst, gebruikt hij wetenschappelijke toepassingen zoals assessments en testen.

Jeffrey’s werkwijze kenmerkt zich door oprechte interesse in mensen. Werknemers, klanten en partners werken om deze reden ook graag met hem samen. Hij wordt omschreven als een authentiek en tegelijk gedreven, doel- en kwaliteitsgerichte vakman.

Jeffrey is bereikbaar op telefoonnummer: 06-518 127 58.

Veronique de Ruiter Associate consultant

Veronique de Ruiter werkt als associate consultant van mis-s.com. Inmiddels heeft zij als consultant ervaring met organisatie en cultuurveranderingen in diverse branches (o.a. Bouw, Retail en Overheid en Zakelijke dienstverlening). Haar stijl kenmerkt zich door een combinatie van (scherpe) analyses en een directe aanpak. Quote van een klant “Veronique is in staat om door te dringen tot de groep. Enerzijds door inhoudelijke kwaliteiten (stelt de goede vragen en maakt passende interventies), anderzijds door haar persoonlijkheid. Ze kan empathie tonen, maar ook heel direct en scherp interveniëren “.

Veronique studeerde Psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar is het zaadje geplant voor de interesse in mens en werk; met name de positieve psychologie sprak haar aan. Vanaf dat moment is zij zelf continu in ontwikkeling; van NLP, Sociaal Recht tot Transactionele Analyse en Agile werken onder het motto; verandering en verbetering zijn de enige constante.

Caroline van der Post Associate consultant

Caroline is een snelle verbinder met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid. Sinds 7 jaar werkt Caroline als coach en adviseur aan verandertrajecten, positionering en persoonlijke effectiviteit.

Haar visie is dat elke individu in principe zijn volledige potentieel wil inzetten en wil groeien. Mensen in hun waarde versterken is haar drijfveer. Zicht op je talent en missie biedt een concreet handvat om effectiever en energieker te worden in je werk.

Haar stijl kenmerkt zich door een persoonlijke en ervaringsgerichte aanpak, die nuchter is en een spiegel voorhoudt. Het levert altijd helderheid en nieuwe perspectieven op.

Na diverse opleidingen op het gebied van marketingcommunicatie volgde Caroline de studie Veranderkundige aan de Pulsar Academie. Daarnaast heeft zij de opleidingen Socratisch gespreksleider, Voice Dialogue en Psychodrama voor coaches gevolgd en is zij gecertificeerd Management Drives trainer.

Stijn de Knop Associate consultant

Stijn heeft 15 jaar expertise in het domein van supply chain, IT en finance. Sinds 10 jaar maakt hij deel uit van de directie van Schoenen Torfs, waardoor hij relevante ervaring heeft met persoonlijke groei, succesvolle change en samenwerken.

De visie van Stijn is om het kader van de eigen onderneming los te laten in de ondersteuning van persoonlijke groei en ondernemerschap van medewerkers.

Mensen omschrijven Stijn als to the point, creatief en snel denkend, met een strategische focus.

Stijn studeerde Handelsingenieur en Statistiek aan de KU Leuven. Na 10 jaar inhoudelijke focus, legde hij in de laatste 6 jaar de klemtoon op persoonlijke ontwikkeling met een bijzondere interesse op de groei van het bewustzijn en groepsdynamica. 

Leo Verschueren Associate consultant

Leo is een ervaren trainer en coach.  Naast zijn theoretische bagage beschikt hij over een grote dosis praktijkervaring, die hij graag met anderen deelt.

Zijn know-how zet hij graag in bij het begeleiden van managementteams naar betere prestaties. Daarnaast geeft hij opleidingen in communicatieve vaardigheden, conflicthantering en leidinggeven. Hij werkte meer dan twintig jaar in verschillende managementposities voor grote profit organisaties.

Na zijn opleiding aan het Atheneum in Brasschaat heeft Leo een Master in de bedrijfspsychologie aan de Vrije Universiteit van Brussel behaald gevolgd door een Postgraduaat in de Bedrijfskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Ook beschikt hij over een licentie MBTI en een practitionerdiploma NLP.

Zijn motto: Little Steps, Great Results!Angeli Hagoort Associate consultant

Angeli heeft ruim 20 jaar ervaring met een veelheid aan richtingen binnen de communicatie. Het is haar visie dat verbinding de basis vormt voor ontwikkeling en groei. Verbinding tussen visie en praktijk, tussen werkgevers en werknemers, tussen organisaties en haar relaties, tussen digital en human, tussen brein en intuïtie. Ze schakelt op alle niveaus en weet mensen, ongeacht hun positie of rol, mee te nemen in de passie voor individuele en gezamenlijke groei.

Angeli studeerde communicatie en sociologie en volgde uiteenlopende trainingen en heeft recent een opleiding gevolgd op het snijvlak van leiderschap, mindfulness en hersenwetenschap. Ontwikkeling vormt een rode draad in haar leven en werk.

Haar stijl is creatief en praktisch. Vanuit verrassende invalshoeken, wetenschappelijke expertise en een flinke dosis praktijkervaring biedt ze mensen inzichten en praktisch handvatten om aan te haken aan een gemeenschappelijk doel, gedragen door ieders unieke individuele motivatie. Zij brengt kennis en talenten samen tot zichtbare resultaten.

Caroline Olde Rikkert Associate consultant

De basis voor Caroline’s visie op trainen en coachen ligt in haar achtergrond als actrice. Na de Toneelschool in Arnhem speelde ze in tal van theater-, film- en televisieproducties. Gaandeweg verlegde ze haar aandacht van het podium en de camera naar het actief begeleiden en coachen van professionals in uiteenlopende beroepen. Ze werd gecertificeerd Management Drives consultant en inmiddels is ze al meer dan 10 jaar succesvol actief als trainer. Haar unieke, persoonlijke begeleiding werkt zowel op directieniveau als op de werkvloer. Ook in een Agile omgeving. Caroline traint en coacht mensen en teams op het gebied van samenwerken, leiderschap, presentatie, intervisie, en klantgericht handelen. Caroline heeft zich ten doel gesteld mensen (opnieuw) te laten ontdekken waar hun kracht ligt en zich bewust te maken van hun (verborgen) talenten.

 

Kris Lenders Associate consultant

Kris is een bevlogen trainer en coach met ruime expertise op het gebied van organisatie- en persoonlijkheidsontwikkeling.

Door de juiste persoon op de juiste plek te zetten en mensen vooral zelf te laten ontdekken waar hun talenten liggen stoomt hij organisaties klaar voor de toekomst. Daarnaast begeleidt Kris leidinggevenden in de aansturing van hun teams zodat de organisatie kan focussen op de gestelde doelen.

Hij streeft naar optimale resultaten en vooruitgang door zeer gericht beleids- en procesoptimalisatie te ondersteunen. Met enthousiasme en daadkracht faciliteert en adviseert hij veranderingen.

Na zijn studie Podiumkunsten heeft Kris aansluitend Human Resources gestudeerd aan de Hogeschool Antwerpen met als specialisatie Facilitating Change. Aanvullend heeft hij opleidingscertificeringen in MBTI en Analytical Development Coaching behaald.

Axelle Vanquaillie Associate consultant

Axelle is visual strategist en facilitator. Ze heeft meer dan 20 jaren aan managementervaring opgedaan in verschillende sectoren. Zij verstaat en toont de kunst om hoofdzaken van een meeting op heldere wijze te visualiseren. Tijdens de bijeenkomst bedenkt en tekent zij in een snel tempo de beelden op papier. Zij werkt interactief en haar klanten waarderen haar initiatief, creativiteit en de juiste vertaling van abstracte woorden in concrete tekeningen. Haar werkwijze moedigt deelnemers aan om hun steentje bij te dragen want wij willen dat iedereen zijn input terug kan vinden in het eindresultaat.

Haar tekeningen ondersteunen onze veranderings- en transformatietrajecten. Ze ontwerpt met haar visueel verhaal een lanceerplatform van waaruit nieuwe ideeën en strategieën groeien. Ze toont verbanden die deelnemers normaal niet zien. Dit brengt anders denken, innovatie en creativiteit teweeg. Klanten noemen haar visuele communicatie een unieke en krachtige methode ter ondersteuning van een effectievere samenwerking of een succesvollere organisatie.
Na haar studie aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen heeft Axelle grafische vormgeving gestudeerd aan…